Oktober 2011

Allerlei zaken die op dit moment ontwikkeld worden of reeds ontwikkeld zijn.
Post Reply
User avatar
stelling
Site Admin
Posts: 172
Joined: 25 Jan 2008, 23:07
Volledige naam: Simon Telling
Location: Mijdrecht
Contact:

Oktober 2011

Post by stelling » 24 Sep 2011, 12:30

Hieronder volgt een verzameling aanpassingen, die voor een groot deel ook al in oudere versies zaten, alleen nog niet op het forum gemeld waren.

Bij leden is het vanaf nu mogelijk om aan te geven dat een lid in het buitenland woont. Als dit het geval is wordt de postcode een vrij in te voeren veld, zodat ook buitenlandse postcodes ingevoerd kunnen worden.

Het invoerformaat van Relatienummer Sportlink is aangepast, zie: viewtopic.php?f=5&t=96.

Bij betaling wordt vanaf nu ook het nummer van de incassorun bewaard.

Zeer veel aanpassingen om de nieuwe relaties te gaan gebruiken, zoals gemeld in viewtopic.php?f=4&t=17. Hiermee is het mogelijk geworden om codes van afdelingen, commissies, groepen, rollen, diploma's, PVB's, bewakingsseizoenen, boekjaren, verdichtingen en materiaal te wijzigen zonder dat de historie verdwijnt.

Nadat een diploma/PVB is vervallen op basis van de geldigheid in maanden wordt het veld "Vervalt per" bij de diploma's per lid automatisch ingevuld. Hiermee is het makkelijker te zien welke diploma's/PVB's vervallen zijn en welke niet.

Een groot aantal schermen is aangepast zodat er rekening gehouden wordt met de grootte van het beeldscherm van de gebruiker. Hierdoor wordt de ruimte op het scherm beter gebruikt.

De filters in "Rekening muteren" zijn aangepast. Hiermee is het duidelijker geworden dat het filters zijn. Ook zijn er een tweetal filters bijgekomen.

Post Reply